Как работи

Купи

Количка за пазаруване

Затвори

Посочи брой кутии:

Кутия със 6 броя закачалки image
  • Кутия със 6 броя закачалки
  • Цена за комплект 6 бр. закачалки: лв.49.00
  • +
  • Цена общо: лв.49.00
  • лв. 11.00 остават до безплатна доставка
  • въведете промо код
free-shipping
Безплатна доставка
при поръчки над лв.60.00
free-shipping
Лесно връщане
в рамките на 60 дни от доставката

free-shipping
Сигурно плащане
предоставено от PayPal / Stripe

Лична информация:

Адрес за доставка:

Начин на плащане:

Моля изберете начин на плащане

Please fill the required fields

Проблемът

Неправилното съхранение в продължение на дълъг период от време, причинява сериозно увреждане на дамските чанти. Това е пряко следствие от три основни грешки, които собствениците чанти допускат:

  • Окачване чантите на неподходящи куки или устройства, които запазват телата им, но пречупват дръжките;
  • Неправилно подреждане върху плоска повърхност, което причинява смачкване на кожата на чантата и увреждане на оригиналната форма на тялото й, в резултат на притискане на чантите една в друга или нахвърлянето им една върху друга;
  • Съхраняване на чантите в позиция, която се различава от единствената правилна – на вертикално окачване.

Решението

Дамски чанти изглеждат най-добре, когато се съхраняват закачени по определен начин, който запазва едновременно и дръжките, и тялото им от деформиране.
Чантите с дръжки са проектирани да бъдат носени от човешка ръка. Ето защо най-подходящият и най-щадящият начин за закачане на чантата трябва да имитира начина, по който я носи женската ръка. Това означава, че дръжките трябва да заемат вертикално положение спрямо тялото на чантата, като самото тяло не трябва да бъде притискано от друга чанта или повърхност.
Това вдъхнови дизайна на закачалката Lady’s Hand, която следва формата на женска ръка и симулира естествения начин, по който женската ръка държи дръжките на чантата си.

Как да я използвате

Просто поставете дръжките на Вашата чанта на носещата част на закачалката и закачете нейната кука на който и да е фиксиран или мобилен обект с релса за окачване. Толкова е просто! Сега можете да запазите чантата си от увреждане навсякъде: в килера, на хоризонталния лост автобуса, в колата - на облегалката за глава на седалката, по време на шофиране и дори на стандартна количка за пазаруване в супермаркета. Можете да използвате закачалката в офиса, в кафенетата, баровете и ресторантите, които посещавате, да я вземате, когато пътувате и на практика - да я поставите навсякъде, където е възможно да закачите стандартна закачалка.

Video Section
Нагоре
free-shipping
Безплатна доставка
при поръчки над лв.60.00
free-shipping
Лесно връщане
в рамките на 60 дни от доставката
free-shipping
Сигурно плащане
предоставено от PayPal / Stripe
free-shipping
Произведена в ЕС