Общи условия

Купи

Количка за пазаруване

Затвори

Посочи брой кутии:

Кутия със 6 броя закачалки image
 • Кутия със 6 броя закачалки
 • Цена за комплект 6 бр. закачалки: лв.49.00
 • +
 • Цена общо: лв.49.00
 • лв. 11.00 остават до безплатна доставка
 • въведете промо код
free-shipping
Безплатна доставка
при поръчки над лв.60.00
free-shipping
Лесно връщане
в рамките на 60 дни от доставката

free-shipping
Сигурно плащане
предоставено от PayPal / Stripe

Лична информация:

Адрес за доставка:

Начин на плащане:

Моля изберете начин на плащане

Please fill the required fields

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение между Вас и ”Лейдис Хенд” ЕООД (наричан по-долу за краткост ”LADY’S HAND”), което регламентира покупката и използването на закачалката за чанти LADY’S HAND, като продукт (наричан по-долу за краткост ”продукт/а/ът”), свързаните с този продукт  услуги и използването на нашата интернет страница (общо наричани по-долу за краткост ”Услугата”). Моля, имайте предвид, че чрез използване на Услугата, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с настоящите Общи условия. В случай , че не сте съгласни с тези Общи условия, няма да бъдете в състояние да използвате услугите и трябва да напуснете сайта незабавно. Ако продължите да използвате сайта или ако поръчате продукти, ние ще приемем това като мълчаливо съгласие от Ваша страна, че приемате настоящите Общи условия. 

Използването на Услугата включва дееспособността да влизате в споразумения и/или да правите операции по електронен път. Вие се съгласявате, че Вашите електронни заявления, представляват Вашето съгласие и намерение да бъдете обвързан/а и да платите за тези споразумения и операции. Вашето съгласие и намерение да бъдете обвързан/а с електронните заявления се прилага за всички документи, свързани с всички операции, които извършвате във връзка с тази услуга, включително съобщения за анулиране, политики, договори и приложения. За да получите достъп и да съхраните вашите електронни документи, може да се наложи да имате достъп до определен хардуер и софтуер, които са изцяло Ваша отговорност.  

I. УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА
1. Промяна на Услугата.

LADY’S HAND запазва правото по всяко време да промени настоящите Общи условия и да включва нови или допълнителни правила и условия за използването на Услугата. Тези изменения влизат в сила с тяхното публикуване и ще се прилагат за всяка следваща Ваша поръчка. Вие се съгласявате, че LADY'S HAND не носи отговорност пред Вас или пред трети страни, в случай на изменение или прекратяване на Услугата.

2. Информация за сайта и комуникацията с клиентите.

Ние запазваме правото да преустановим или изменим нашата интернет страницата без предизвестие, както и от време на време, е възможно да ограничим достъпа до всички или до някои части на сайта. LADY’S HAND няма да носи отговорност пред Вас, ако по някаква причина, нашата интернет страницата не е на разположение по всяко време, или за какъвто и да било период.

II. НАШАТА ОТГОВОРНОСТ КЪМ ВАС ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛУГИТЕ
1. Общи разпоредби.

LADY’S HAND ще използва дължимите умения и грижа в предоставянето на Услугата.

Вие изрично изразявате своето съгласие и разбиране, че LADY'S HAND и неговите филиали, дъщерни дружества, служители, директори, агенти, партньори и лицензодатели, не носят отговорност пред Вас за каквито и да било преки, косвени, случайни, особени, последващи или евентуални вреди, включително, но не ограничено до, щети в резултат на загуба на печалба, употреба на продукта или Услугата, предоставена информация, разходи за доставка на заместващи стоки или услуги, или други нематериални загуби, дори в случай, че LADY’S HAND е било предупредено за възможността от възникването на такива щети.

2. Нашата отговорност във връзка с интернет страницата.

Ние можем да актуализираме или променяме интернет страницата или нейното съдържанието по всяко време, но не сме задължени да го правим. Моля, имайте предвид, че това означава, че всяка част от съдържанието на интернет страницата може да не бъде актуална във всеки даден момент. Съдържанието на сайта е предвидено само за обща информация. Не е предвидено в него да се дават съвети, на които би трябвало да разчитате. Ние не правим никакви изявления, не даваме гаранции или застраховки, без значение дали преки или косвени, че интернет страницата, или всякакъв вид съдържание на нея, са точни, пълни, актуални или липсват каквито и да било грешки или пропуски.

3. Нашата отговорност във връзка с Продукта.

Продуктите в онлайн магазина на www.ladyshand.com не представляват правно обвързваща оферта. Те са част от онлайн каталог само за демонстративни цели, описващ продуктите, предлагани от LADY’S HAND.

Ние се стремим да бъдем възможно най-точни в описанието на продуктите. Въпреки това, не можем да гарантираме, че всички описания са пълни или без никакви грешки. Изображенията на продуктите на уеб сайта, са само с илюстративна цел. Въпреки че се опитваме да покажем цветовете точно, не можем да гарантираме, че дисплеят на Вашия компютър отразява точно цветовете на продуктите.

Продуктите продавани от LADY'S HAND се доставят само за Вашите битова и лична употреба. Вие се съгласявате, че няма да използвате продуктите за всякакви търговски, бизнес или други спекулативни цели (например за препродажба). За повече информация относно качеството на нашите продукти, моля вижте нашите Често Задавани Въпроси на http://www.ladyshand.com/.

III. ЦЕНИ И ПЛАЩАНЕ
1. Цена и наличност.

Въпреки че полагаме усилия да гарантираме, че всички детайли, описания и цени, които фигурират на сайта, са точни, може да има случаи, в които възникват грешки. Ако открием грешка в цената на някои от продуктите, които сте поръчали, е възможно Вашата поръчка да бъде отменена, за което ще се свържем с Вас допълнително, за да прецените дали ще направите нова поръчка при коректната цена.

2. Какво включва цената.

Цените на продуктите на нашия уебсайт www.ladyshand.com са изчислени с включен ДДС. Разходите за доставка са включени в цените и не се заплащат допълнително. Разходите за доставка, приложими за Вашата поръчка ще се изпишат на интернет страницата, преди да приключите поръчката си и са включени в ”Общата стойност”, която е показана на страницата с обобщена информация за поръчката. Доставката се калкулира при завършване на поръчката.

3. Плащане с кредитна или дебитна карта
 • В сайта се приемат плащания със следните видове карти - MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY
 • Максималната сума на транзакция е 10 000 лв
 • В процеса на плащане с карта системата за плащания с банкови карти на обслужващата ни банка ще поиска от вас да попълните следните данни на банковата ви карта:
  • Номер на картата;
  • Дата на валидност;
  • 3-цифрен код за сигурност;
  • Име на картодържателя
IV. ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

За да направите валидна поръчка на www.ladyshand.com трябва да посочите:

 • вярна информация за Вашите лични данни;
 • валиден електронен адрес (имейл);
 • точен и пълен адрес за доставка;
 • верен телефонен номер.

LADY'S HAND не носи отговорност, ако никой не е на разположение на Вашия адрес, за да приеме доставката.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продуктите и Вашия адрес за доставка. Времето за доставка е приблизително и не може да бъде гарантирано с точност.

1. Информация за доставката.

Ние осъществяваме международни доставки посредством лицензирани куриерски компании. Всички доставки се осъществяват между Понеделник и Петък от 9:00 до 17:00 часа. Моля, имайте предвид, че някои от услугите могат да не бъдат достъпни в някои страни.

2. Мита, данъци и такси при внос.

В някои държави може да се наложи да платите мита, данъци и такси, дължими при внос на стоки, преди да получите Вашата поръчка или към по-късна дата, в зависимост от митническото законодателство във Вашата държава. Дължимите при внос на стоки мита, данъци и такси в някои държави, не са включени в цената, която виждате онлайн.

3. Искане за промяна.

Моля, свържете се с нас, ако желаете да промените адреса си за доставка след като сте направили поръчка и ние ще се радваме да Ви помогнем. Ако новият Ви адрес е извън зоната за доставка, ние ще Ви предложим алтернативни варианти за доставка.

4. Отмяна на поръчка.

LADY’S HAND ще приеме отмяна на поръчката, без значение от причината, до момента на подготвяне на Вашата поръчка за подаване към куриерската компания. След това, не можете да отмените своята поръчка, но можете да я върнете, след като я получите.

5. Уведомление за приемане на поръчката.

След заявяване на Вашата поръчка, ще получите уведомление на e-mail, който сте посочили в поръчката. LADY'S HAND не носи отговорност, ако сте посочили грешен e-mail.

6. Времето за доставка може да варира.

LADY’S HAND не носи никаква отговорност за закъснения в резултат на освобождаване на пратката от митницата или във връзка със забавяне на платежни операции.

Моля, имайте предвид, че имате 30 дни от получаване на уведомлението за приемане на поръчката, в които трябва да се свържете с нас, ако не сте я получили. След изтичането на този срок, не можем да гарантираме връщане на парите или замяна на поръчката.

V. ВРЪЩАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ

Имате 14 дни от получаване на поръчката да върнете продукта на LADY'S HAND.

Трябва да изпълните следните условия, за да може  LADY’S HAND да пристъпи към процедура за замяна на стоката или възстановяване на нейната стойност:

 • да уведомите LADY’S HAND през формата за контакт на сайта office@ladyshand.com със заглавие “Отказ от поръчка”/ “Връщане на артикул”, като посочите номера на поръчката и кой артикул желаете да откажете/върнете;
 • да изчакате потвърждение от LADY’S HAND, че отказа/връщането може да се извърши безпрепятствено;
 • чрез оторизирана куриерска фирма да върнете стоката на LADY’S HAND на посочения в раздел ”Контакти” адрес, придружена от стокова разписка, фактура и/или фискален бон (получени заедно с поръчката), ако сте получили такива, попълнен формуляр за отказ/връщане.
1. Върнатите артикули трябва да отговарят на нашите условия за връщане:
 • Вашите върнати артикули трябва да са пристигнали в нашия офис, не по-късно от 14 дни след получаване на поръчката от Ваша страна.След този период ние не можем да гарантираме, че LADY’S HAND ще приеме поръчката и ще Ви върне парите;
 • Силно препоръчваме, ако желаете да върнете поръчка, да направите това не по-късно от 7-мия ден от получаването й, за да сте сигурни, че ще пристигне при нас не по-късно от 14-я ден.
 • Моля, имайте предвид, че приемаме връщане на артикули, само ако са изпратени от същата страна, до която са изпратени. Ако сте върнали артикул от страна, различна от страната, в която сте го получили, може да се наложи да платите допълнителни вносни мита.
 • Препоръчваме на всички клиенти да проверят старателно продуктите при получаване, преди да премахнат приложените към тях етикети и преди да изхвърлят оригиналната опаковка;
 • Артикулите трябва да бъдат върнати НЕРАЗОПАКОВАНИ, НЕПОВРЕДЕНИ и НЕИЗПОЛЗВАНИ, с техните оригинални етикети, както и в оригиналните кутии, като при връщането им трябва да бъдат в транспортна опаковка, за да не се повреди кутията;
 • Ако условията, посочени по-горе, не са изпълнени, ще се приеме, че върнатите артикули не отговарят на нашите условия за връщане. Пратката с върната стока, която има нарушен търговски вид или поради неподходяща опаковка се е повредила по време на транспорта, ще Ви бъде върната за Ваша сметка. В случай, че откажете приемането на пратката, LADY’S HAND не се задължава да я изпрати повторно. Пратката ще се съхранява от LADY’S HAND в срок от 30 календарни дни. В този срок Вие имате право да поискате върнатата стока, единствено ако заплатите и организирате транспортирането.
 • Разходите по куриерските услуги във всички посоки са за Ваша сметка и не се възстановяват, освен в случаите на фабричен дефект.
 • LADY’S HAND не се ангажира с вземането на пратки от офис на куриерска фирма.
 • При връщане на стока LADY’S HAND възстановява само стойността на стоката, без разходите по обратното изпращане на стоката.
2. Връщане и възстановявания за персонализирани артикули.

Поради естеството на персонализираните артикули LADY'S HAND ще приеме връщане само ако те са некачествено произведени, некачествено персонализирани или увредени при пътуването, по своя преценка.

3. Замяна и възстановяване.

След като върнатата пратка е получена от LADY’S HAND и ние се уверим в оригиналния вид, опаковка и качество, ще Ви предложим замяна на продукта или възстановяване на стойността му по банков път в срок от 14 работни дни.

4. Големи количества.

Ако желаете да закупите по-голямо количество от продуктите, моля пишете ни във формата за контакти на сайта или на office@ladyshand.com, за да договорим най-добрите условия.

VI. ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

LADY’S HAND  не споделя информация за своите клиенти (включително пощенски адрес, електронен адрес (e-mail) и мобилни телефони) извън семейството от компании на LADY’S HAND освен, ако това не се налага, за да Ви осигурим наши продукти или услуги.  При желание от Ваша страна, можем да  разкриваме информация когато Вие ни оторизирате да го направим, за да Ви идентифицираме или се свържем с Вас, за да защитим Вашите права или правата на LADY'S HAND, или съгласно изискванията и доколкото е разрешено от закона.

1. Как използваме Вашата информация.

Използваме личната информация, която ние и доставчиците на нашите услуги събират от Вас, единствено за нуждите на нашия бизнес с Вас. Може да събираме и използваме вашата информация, за да ви предлагаме или предоставяме и други наши продукти и услуги, за да обработваме Вашите заявки за членство, или казано по друг начин, за да администрираме Вашето участие в нашите програми, за да отговаряме на Вашите коментари, въпроси или оплаквания, да измерваме нивото Ви на удовлетвореност от нашите програми или услуги, да персонализираме Вашите преживявания, и в случай, че поискате от нас, за да можем да Ви изпратим маркетингови съобщения и друга информация, която сте избрали да получавате във връзка с нашите продукти, услуги, маркетинг или специални събития. Ние използваме Вашата лична информация, още за ежедневните нужди на нашия бизнес, сред които са подобряването на нашите услуги, сигурност, процедури по разплащания, анализи, операции, разкриване на измами и предотвратяване на такива, докладване, както и поддържане на архив и спазване на законовите разпоредби.

2. Промяна на политиката.

Тази политика за защита на личните данни, отменя всяко предходно оповестяване, което сте получили, във връзка с нашите информационни практики. Ние запазваме правото да променяме тези политики и да прилагаме измененията по отношение на всякакви политики, по отношение на информацията, събрана до момента, доколкото това не е забранено от закона. Ако има някакви значителни изменения на тези политики или нашите информационни практики се променят в бъдеще, ще Ви уведомим, чрез публикуването им на нашата интернет страница.

VII. ДРУГА ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
1. Етични политики.

Всички наши продукти се произвеждат и пакетират в Европейския Съюз и ние никога, ако разполагаме с необходимата информация, не бихме разрешили предлагането на продукти на нашата интернет страница, ако такива продукти произхождат от държави, които нарушават правната уредба и добрите нрави на пазара на труда на своята територия, като например: минимална възраст за предоставяне на труд, свобода на избора на работа, здравословни и безопасни условия на труд, свобода на сдружаване и право на колективно договаряне, забрана за дискриминация, за грубо или нечовешко отношение, ограничение на работното време, минимални работни възнаграждения и условия на труд.

2. Приложимо право.

Всякакви спорове във връзка с настоящите Общи условия ще бъдат тълкувани и решавани съобразно нормативните разпоредби на българското право. В случаите на всякакви спорове във връзка с това споразумение или отнасящи се до него, ще бъдат разрешавани от компетентен български съд.

3. Форсмажор (обстоятелства извън нашия контрол).

Ние няма да носим отговорност в случаите на невъзможност или забава на изпълнение на което и да било от нашите задължения, ако такава невъзможност или забава се дължи на непреодолими сили или обстоятелства извън нашия контрол (като например: военни действия, терористични атаки, ембарго, бунтове, стачки, междудържавни търговски спорове, пожари, наводнения, земетресения и всякакви други природни бедствия, аварии, неблагоприятни климатични условия, прекъсване на транспорта, налагане на ембарго, затваряне на граници или други подобни правителствени и междуправителствени мерки или неизправност в държавни или частни телекомуникационни и транспортни мрежи).

Ако такова събитие се състои и засегне изпълнението на нашите задължения към Вас:

(i) ние ще се свържем с Вас, колкото е възможно по-бързо, в зависимост от обстоятелствата, за да Ви предупредим; и

(ii) нашите задължения към Вас ще бъдат преустановени за периода, в който трае форсмажора. 

В случаите, когато събитията засягат доставка на продукти до Вас, ние ще се свържем с Вас, за да уговорим нова доставка за периода след прекратяване на действието на форсмажорното събитие.

4. Допълнителна информация.

Ако имате някакви въпроси във връзка с нашата Политика за личните данни моля, свържете се с нас на office@ladyshand.com

Примерите, които се съдържат в настоящата Политика за личните данни са само за илюстрационни цели и не претендират да бъдат изчерпателни.

Дата на последно обновяване 01.03.2016

Нагоре
free-shipping
Безплатна доставка
при поръчки над лв.60.00
free-shipping
Лесно връщане
в рамките на 60 дни от доставката
free-shipping
Сигурно плащане
предоставено от PayPal / Stripe
free-shipping
Произведена в ЕС